fbpx

Soluții de telecomunicatii VoIP de la un operator licentiat ANCOM

Interconectat cu toti operatorii mobili si fix din Romania

Este soluția ideală pentru afaceri moderne, care necesită o conectivitate globală și adaptabilitate.

Sip Trunk

SIP Trunking este un serviciu care permite companiilor să utilizeze VoIP (Voice over IP) pentru a facilita comunicarea prin internet. Acesta conectează centrala telefonică PBX a unei organizații la rețeaua telefonică publică (PSTN) prin intermediul internetului, oferind o soluție scalabilă și rentabilă pentru comunicarea vocală. Trunchiurile SIP pot susține multiple apeluri simultane, oferind flexibilitate și eficiență pentru afacerile cu volume variabile de apeluri. Este deosebit de util pentru companiile care doresc să îmbunătățească infrastructura de comunicare și să reducă costurile asociate liniilor telefonice tradiționale.

Numere de telefon geografice și non-geografice

 1. Numere geografice: Acestea sunt asociate cu o anumită locație geografică. De obicei, încep cu un prefix specific regiunii sau orașului și sunt utilizate pentru apeluri locale. De exemplu, în România, numărul de telefon pentru București ar putea începe cu +40 21X

 2. Numere non-geografice: Acestea nu sunt legate de o locație fizică specifică și sunt utilizate de obicei pentru servicii naționale sau internaționale. Exemple includ numerele de telefon pentru servicii de asistență clienți, care pot începe cu +40 37X

Aceste tipuri de numere permit companiilor să fie mai accesibile pentru clienți, indiferent de locația acestora.

Redundanta la nivel geografic

Compania AdaTel se mândrește cu deținerea a două centre de date de ultimă generație, situate strategic în Cluj și București. Aceste facilități permit asigurarea unei conectivități de încredere și securizate pentru toate serviciile de voce oferite. Având centre de date în aceste două locații cheie, AdaTel poate oferi clienților săi soluții de telecomunicații care garantează continuitate și performanță optimă. Infrastructura modernă și măsurile riguroase de securitate implementate în aceste centre de date contribuie la menținerea unor standarde ridicate de siguranță și fiabilitate pentru toate serviciile de voce furnizate de companie.

Sip Trunk lite

10
/lună
 • 10 DID numere telefon
 • 10 canale simultane
 • 1000 minute nationale

Sip trunk pro

30
/lună
 • 30 DID numere de telefon
 • 30 canale simultane
 • 1000 minute nationale

sip trunk Max

50
/lună
 • 60 DID numere de telefon
 • 60 canale simultane
 • 1000 minute nationale

Portabilitatea Numerelor

AdaTel, un furnizor de telecomunicații licențiat, asigură portabilitatea numerelor de telefon pentru toți clienții săi. Portabilitatea numerelor reprezintă posibilitatea de a transfera numărul de telefon de la un furnizor de servicii de telecomunicații la altul fără a pierde numărul respectiv. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot schimba operatorul de telefonie fără a trebui să își schimbe numărul de telefon, facilitând astfel tranziția și menținerea contactelor existente.

Portabilitatea numerelor este un serviciu esențial care oferă flexibilitate și libertate clienților, permițându-le să aleagă cel mai bun furnizor de servicii de telecomunicații care să răspundă nevoilor lor, fără a renunța la numărul de telefon cu care sunt obișnuiți. AdaTel se angajează să ofere un proces de portabilitate simplu și eficient, astfel încât clienții să poată beneficia de servicii de calitate superioară cu minim efort.

VoIP utilizează internetul pentru a transmite apeluri, oferind o alternativă cost-eficientă și de înaltă calitate la sistemele telefonice tradiționale

01.

Claritate Superioară

Asigură comunicații clare și fără întreruperi, chiar și pe distanțe lungi.

02.

Scalabilitate Extraordinară

Suportă expansiunea afacerii fără necesitatea unor investiții suplimentare în infrastructură.

03.

Personalizabilă și Adaptabilă

Perfectă pentru afaceri de orice dimensiune, cu posibilitatea de extindere pe măsură ce compania crește.

Alege serviciile de telecomunicatii AdaTel

Alege serviciile de telecomunicații de la AdaTel pentru a beneficia de soluții de comunicații de înaltă calitate și fiabilitate. Cu centre de date localizate strategic în Cluj și București, AdaTel garantează o conectivitate robustă și sigură pentru toate nevoile tale de voce și date. Infrastructura modernă și măsurile avansate de securitate asigură continuitatea serviciilor, oferindu-ți încrederea și performanța necesare pentru afacerea ta. Descoperă cum AdaTel poate transforma modul în care comunici și colaborezi, oferind soluții personalizate și suport tehnic dedicat.

Completează formularul de mai jos pentru oferta personalizată. Gratuit, fără obligații.

Contact

Sună gratuit la:

+40264910

Scroll to Top