fbpx

Centrala Telefonică Virtuală în Cloud

Centrala Telefonică Virtuală (Virtual PBX – Private Branch Exchange) este un sistem de telefonie care utilizează tehnologia VoIP (Voice over Internet Protocol) pentru a oferi funcționalități avansate de comunicații telefonice fără a fi nevoie de echipamente fizice complexe și costisitoare. Aceasta funcționează prin intermediul internetului și permite companiilor să gestioneze apelurile telefonice, mesajele vocale și alte funcționalități de telefonie printr-o interfață web..

Scalabilitate

Beneficiază de flexibilitatea de a extinde capacitățile de comunicație conform necesităților organizației tale. Cu soluția noastră PBX Hosting, adăugarea de noi utilizatori și linii telefonice este rapidă și simplă, fără necesitatea unor investiții suplimentare în echipamente hardware. Platforma noastră se adaptează perfect atât pentru afaceri mici, cât și pentru corporații mari, permițând gestionarea eficientă a unui număr variabil de apeluri simultane. Evită costurile inițiale mari asociate cu soluțiile tradiționale și bucură-te de costuri predictibile și scalabile, bazate pe un model de abonament. Asigurăm o infrastructură robustă și scalabilă, care poate crește în linie cu nevoile și cerințele organizației tale.

Integrare cu Aplicații de Business

Integrează perfect soluția noastră Hosted PBX cu aplicațiile tale de business preferate pentru a centraliza și optimiza fluxurile de lucru. Fie că utilizezi CRM, ERP sau alte soluții de management, integrările noastre avansate permit gestionarea eficientă a apelurilor și comunicării direct din aplicațiile pe care le folosești zilnic. Funcționalitățile noastre avansate, cum ar fi mesageria vocală, IVR (Interactive Voice Response) și integrările CRM, sunt ușor de adăugat și configurat, fără întreruperi majore în activitatea ta. Beneficiezi astfel de o soluție de comunicație holistică care îmbunătățește productivitatea și eficiența echipei tale, oferind o experiență de utilizare integrată și fluidă. Incepand cu iunie 2024 este posibila si intgrarea cu openai pentru transcriere apeluri si multe alte integrari cu inteligenta artificiala. 

Securitate Avansată

Asigurăm cele mai înalte standarde de securitate pentru comunicațiile tale, protejându-ți afacerea împotriva amenințărilor cibernetice. Infrastructura noastră de PBX virtual este echipată cu măsuri avansate de criptare și autentificare, menținând confidențialitatea și integritatea datelor tale. Implementăm protocoale stricte de securitate pentru a preveni accesul neautorizat și pierderea de date, asigurând continuitatea și fiabilitatea comunicațiilor tale. Cu soluția noastră, te bucuri de liniștea că informațiile sensibile sunt protejate, având totodată acces la o infrastructură de comunicații sigură și robustă, adaptată nevoilor tale specifice.

Beneficiază de costuri reduse de operare și întreținere, securitate îmbunătățită a datelor și suport tehnic de excepție

01.

Meniu Vocal Interactiv

Meniul Vocal Interactiv (IVR) oferă o experiență de utilizator îmbunătățită și profesională. Cu ajutorul IVR-ului, apelanții pot naviga ușor prin opțiunile disponibile și pot fi direcționați către departamentul sau persoana potrivită fără a aștepta. Sistemul nostru IVR este personalizabil, permițându-ți să creezi mesaje și meniuri adaptate nevoilor specifice ale afacerii tale. Reduce timpul de așteptare și îmbunătățește satisfacția clienților printr-o interacțiune eficientă și automatizată. Fie că e vorba de suport tehnic, vânzări sau alte departamente, IVR-ul nostru asigură o gestionare optimă a apelurilor.

02.

Coada de Apeluri

Coada de Apeluri este esențială pentru a gestiona volume mari de apeluri și pentru a menține ordine și eficiență în preluarea acestora. Cu această funcționalitate, apelurile sunt organizate într-o coadă și sunt gestionate în mod sistematic, asigurând că niciun apel nu este pierdut. Apelurile sunt preluate în ordinea în care au fost primite, oferind o experiență echitabilă pentru toți apelanții. Soluția noastră permite monitorizarea și administrarea facilă a cozilor de apeluri, oferind date în timp real și statistici pentru a optimiza performanța echipei tale și a asigura o gestionare eficientă a resurselor.

03.

Înregistrarea Apelurilor

Înregistrarea Apelurilor este o funcționalitate vitală pentru calitatea serviciilor și pentru conformitate. Aceasta permite înregistrarea tuturor apelurilor primite și efectuate, oferind posibilitatea de a revizui conversațiile pentru training, evaluare și îmbunătățire a serviciilor. Înregistrările pot fi stocate în siguranță și accesate ușor prin intermediul platformei noastre, asigurând confidențialitatea și securitatea datelor. Funcționalitatea este ideală pentru centrele de contact, echipele de vânzări și suport, permițându-ți să monitorizezi și să analizezi interacțiunile cu clienții pentru a oferi servicii de înaltă calitate.

centrale telefonice virtuale freepbx, voip, 3cx

Maximizează potențialul comunicațiilor tale cu centrala virtuală AdaTel.

Ușor de instalat, gestionat și extins pe măsură ce afacerea ta crește.

Alege centrala telefonică virtuală AdaTel.

Descoperă puterea unei soluții de comunicații integrate și optimizate pentru eficiență maximă.

voip centrala telefonica virtuala

Completează formularul de mai jos pentru oferta personalizată. Gratuit, fără obligații.

Contact

Sună gratuit la:

+40264910

Scroll to Top