fbpx

Telefonie fixă prin Microsoft Teams

Descoperă soluția optimă de Telefonie Fixă integrată perfect cu Microsoft Teams

Implementare Rapidă

AdaTel poate furniza SIP Trunk prin intermediul Direct Routing în Microsoft Teams, oferind astfel o soluție complet integrată pentru comunicațiile tale de afaceri. Prin utilizarea acestei tehnologii avansate, clienții noștri pot beneficia de o conectivitate de voce sigură și eficientă, direct din platforma Microsoft Teams. Acest lucru permite gestionarea apelurilor, conferințelor și mesajelor într-un mod centralizat, simplificând procesele de comunicație și îmbunătățind colaborarea în cadrul echipelor. Alege AdaTel pentru a experimenta avantajele unei soluții de comunicații moderne și integrate.

Costuri Reduse

Datorită infrastructurii noastre avansate, suntem capabili să oferim acest serviciu la costuri reduse, deoarece avem o capacitate mare de interconectare. Fiind un operator independent, acest avantaj ne permite să asigurăm o conectivitate de voce eficientă și fiabilă, optimizând în același timp costurile pentru clienții noștri. Alege AdaTel pentru a beneficia de o soluție de telecomunicații modernă, economică și de înaltă performanță.

Securitate Îmbunătățită

AdaTel oferă un serviciu avansat de telefonie prin integrarea Microsoft Direct Routing cu Teams Phone. Utilizând tehnologia de securitate TLS (Transport Layer Security), asigurăm că traficul de date între centrala noastră și serverele Microsoft este protejat și securizat. Acest lucru garantează confidențialitatea și integritatea datelor tale, oferindu-ți liniștea că informațiile sunt în siguranță. Alege AdaTel pentru o soluție de telefonie modernă, sigură și eficientă.

Serviciul de telefonie este oferit prin Direct Routing. Pentru informații suplimentare, vă invităm să vizitați pagina producătorului Microsoft aici. Pentru asistență în configurare și detalii adiționale, nu ezitați să ne contactați fără nicio obligație.

Adoptă o soluție de telefonie fixă ce extinde funcționalitatea Microsoft Teams

01.

Flexibilitate în Comunicații

Adaptabilitate completă la nevoile specifice ale afacerii tale.

02.

Acces Simplificat la Apeluri

Gestionează toate apelurile direct din Teams, fără a schimba între aplicații.

03.

Mobilitate Ridicată

Accesează funcțiile de telefonie oriunde te-ai afla, direct din Teams.

telefonie fixa prin microsoft teams, centrale telefonice virtuale

Aplicații de top pentru iOS, Android, Windows și Web.

Ușor de instalat, gestionat și extins pe măsură ce afacerea ta crește.

Alege telefonie fixă prin Microsoft Teams

Această platformă all-in-one integrează perfect telefonie, videoconferințe, mesagerie instant și email într-un sistem centralizat, cere oferta personalizată.

telefonie microsoft teams

Completează formularul de mai jos pentru oferta personalizată. Gratuit, fără obligații.

Contact

Sună gratuit la:

+40264910

Scroll to Top