fbpx

Despre noi

Viitorul Comunicațiilor Business

Redefinim comunicațiile pentru afaceri prin soluții inovatoare, durabile și accesibile.

Cine suntem

Suntem ADA Tel Services SRL, o companie românească cu sediul în Florești, județul Cluj. Fondată în anul 2019, compania noastră este deținută integral de acționari români și este licențiată de ANCOM (Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații) ca operator de telefonie.

Activitatea principală a ADA Tel Services SRL constă în furnizarea de servicii de telecomunicații prin rețele cu cablu. Ne mândrim cu poziția noastră de top în industrie, fiind clasificați pe locul 2 în Topul Firmelor din România pentru localitatea Florești, în domeniul nostru de activitate.

Misiunea noastră

La AdaTel, angajamentul nostru este de a oferi servicii de cea mai înaltă calitate, menținând în același timp prețuri competitive. Înțelegem importanța unei comunicații eficiente și ne străduim să fim mai mult decât un furnizor de servicii – dorim să fim partenerul de încredere al afacerii tale, în drumul spre succes.

Ce oferim

  • 3CX: Sistem de telefonie avansat.
  • Free PBX: Soluții PBX fără costuri ascunse.
  • SMS Bulk: Servicii de trimitere mesaje în masă.
  • Telefonie în cloud: Soluții moderne de telefonie.
  • Server Virtual Privat: Infrastructură de servere sigure și rapide.
  • Centrale telefonice virtuale: Soluții eficiente pentru managementul apelurilor.
  • Sip Trunk: Conectivitate telefonică prin internet.
  • Numere de telefon preferențiale: Alege numărul de telefon ideal pentru afacerea ta.
  • Numere de telefon scurte: Ușor de memorat și de utilizat.
  • Centrale telefonice taxi: Soluții specializate pentru companii de taxi.

Procesul nostru în 6 pași

01.

Consultație Inițială Gratuită

Începem prin a înțelege nevoile, obiectivele și provocările specifice ale afacerii tale. Această consultare inițială ne permite să identificăm cele mai adecvate soluții de telecomunicații pentru a îndeplini și depăși așteptările tale.

02.

Proiectare Personalizată

Pe baza informațiilor colectate, echipa noastră de experți proiectează o soluție personalizată care să se alinieze perfect cu cerințele afacerii tale. Acest plan detaliat va include recomandări pentru hardware, software și configurații de rețea optimizate.

03.

Validare și Aprobare

Înainte de implementare, îți vom prezenta planul pentru validare și aprobare. Acest pas asigură că toate aspectele soluției sunt pe deplin înțelese și acceptate, garantând transparența totală și satisfacția în ceea ce privește direcția aleasă.

04.

Implementare și Integrare

Cu aprobarea ta, echipa AdaTel va începe procesul de implementare. Vom gestiona instalarea hardware-ului, configurarea software-ului și integrarea soluțiilor în infrastructura existentă, minimizând orice potențială întrerupere a activității tale zilnice.

05.

Testare și Optimizare

După implementare, efectuăm teste comprehensive pentru a ne asigura că totul funcționează conform așteptărilor. Acest pas include ajustări și optimizări fine pentru a maximiza performanța și eficiența soluției personalizate.

06.

Formare și Suport

Pentru a te asigura că echipa ta poate folosi noile tehnologii la capacitate maximă, oferim sesiuni de formare și materiale educaționale. De asemenea, AdaTel asigură suport tehnic continuu, garantând că orice întrebare sau problemă este rapid și eficient rezolvată.

De ce să alegi AdaTel?

Implementarea tehnologiilor și serviciilor AdaTel este proiectată pentru a fi cât mai simplă și eficientă posibil, asigurând o tranziție lină și rapidă pentru partenerii noștri.

Servicii adaptate nevoilor specifice ale afacerii tale, asigurând eficiență maximă.

Proces de implementare conceput pentru a minimiza întreruperile, permitându-ți să îți continui operațiunile fără probleme.

Soluții testate și optimizate pentru a asigura performanța maximă și fiabilitatea.

Prin formare și suport continuu, echipa ta va fi echipată cu cunoștințele necesare pentru a maximiza beneficiile noilor tehnologii.

AdaTel se angajează să ofere nu doar tehnologie, ci un parteneriat dedicat succesului tău pe termen lung.

Eficiența și optimizarea proceselor duc la reducerea costurilor operaționale.

Completează formularul de mai jos pentru oferta personalizată. Gratuit, fără obligații.

Contact

Sună gratuit la:

+40264910

Scroll to Top